Actualizarea Lost Ark adauga un nou server UE si opreste jucatorii sa fie bootati

Actualizarea Lost Ark adauga un nou server UE si opreste jucatorii sa fie bootati

Smilegate a lansat o noua actualizare Lost Ark patch care rezolva problema obisnuita de bootare pentru regiunile UE, adaugand in acelasi timp un nou server.

in urma lansarii occidentale a MMO-ului coreean pe 11 februarie, au existat recent rapoarte despre jucatori care au fost dati afara din anumite Lost Ark EU in timp ce asteptau in cozi lungi de pana la mii de jucatori.

Astazi (17 februarie), se pare ca dezvoltatorul a abordat ambele probleme prin lansarea unei noi actualizari, care a „implementat bazele unei noi regiuni pentru gazduirea serverelor in Europa, numita „Europa de Vest””.

in notele de patch-uri, Smilegate mentioneaza ca, desi actualizarea este acum live pentru toti jucatorii si acestia vor putea vedea noua fila de selectie a regiunilor dupa mentenanta, „aceste servere nu vor fi disponibile imediat pentru jucatori”.

Toate serverele vor fi scoase din functiune pe 2/16 la 23:59 PM PT (2/17 la 7:59 AM UTC) pentru o actualizare. Timpul de nefunctionare este estimat sa dureze aproximativ 3 ore.

Cititi notele complete ale patch-ului!
рџ“ќ https://t.co/fOhoFZDEJh pic.twitter.com/GUk3Z8ItoI

The Lost Ark update include, de asemenea, unele caracteristici care rezolva bug-uri si alte probleme ale MMO-ului, introducand in acelasi timp imbunatatiri la „conexiunea la magazin si inventarul produselor”. Bineinteles, una dintre cele mai importante probleme, in care jucatorii erau bootati de pe serverul din regiunea Europei Centrale, a fost, de asemenea, corectata.

Noile servere de regiune au fost anuntate la inceputul acestei saptamani (14 februarie) pentru a combate timpii lungi de asteptare la coada. La acea vreme, jucatorii europeni lasau recenzii negative pe Steam pentru a-si arata nemultumirea fata de starea actuala a serverului.

„Desi intelegem ca timpii lungi de asteptare la coada pot persista, vom avea nevoie de timp pentru a ne asigura ca totul este pregatit pentru a fi in forma maxima pentru a ajuta la acomodarea tuturor jucatorilor pentru a intra in joc. Vom impartasi o actualizare cu privire la timpii exacti cat mai curand posibil”, se arata pe blogul anterior.

in alte stiri conexe, Arca pierduta a atins recent al doilea cel mai mare varf din toate timpurile si a depasit recordurile Steam cu peste un milion de jucatori simultani care au jucat MMO-ul in acelasi timp.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *