Actualizarea Horizon Forbidden West este pe cale sa rezolve problemele vizuale

Actualizarea Horizon Forbidden West este pe cale sa rezolve problemele vizuale

Guerilla Games a impartasit stiri despre o actualizare planificata pentru Horizon Forbidden West care are ca scop rezolvarea problemelor vizuale cu impact asupra jocului.

Vestea actualizarii a fost impartasita de Guerilla in subredditul oficial Horizon si, desi dezvoltatorul nu a oferit o data, a declarat ca echipa lucreaza pentru a implementa remedierile „cat mai curand posibil”.

„Va multumim ca ne-ati impartasit diversele probleme vizuale prin intermediul formularului nostru de asistenta”, a declarat Guerilla in postare. „Echipa lucreaza cu vigilenta pentru a rezolva aceste probleme cu prioritate ridicata.

„Va rugam sa continuati sa folositi formularul de asistenta si sa partajati videoclipuri (inregistrarile televizorului/monitorului dumneavoastra sunt utile) si sa ne oferiti cat mai multe informatii”, a continuat postarea. „Va intelegem frustrarile si va apreciem rabdarea. Facem tot ce ne sta in putinta pentru a va readuce rapid in salbaticie, astfel incat sa puteti explora toate secretele Vestului Interzis.”

Orizont Vestul interzis. Credit: Guerrilla Games

Horizon Forbidden West a fost lansat saptamana trecuta, pe 18 februarie, pentru PS4 si PS5, iar in recenzia noastra i-am acordat patru stele din cinci, Jake Tucker spunand ca „este mai puternic decat predecesorul sau si te rasplateste pentru investitia de timp cu o serie de arme, gadgeturi si ritmuri narative amuzante, dar tot nu se poate abtine sa nu se incurce in propria sa cale”.

Cel mai nou titlu Horizon este, de asemenea, al doilea cel mai mare joc lansat pe PS5 in clasamentul cutiilor din Marea Britanie, dupa Spider-Man: Miles Morales. Jocul foloseste, de asemenea, controale de tintire giroscopice cu PS5 DualSense, ceea ce inseamna ca jucatorii pot tinti arcul prin miscarea controlerului insusi, pentru o mai buna precizie in lupta.

in alte stiri despre jocuri, un raport Bloomberg afirma ca nu va exista un joc Call of Duty in 2023, deoarece se presupune ca titlul Treyarch va fi amanat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *