Actualizarea Halo Infinite se concentreaza pe imbunatatirea jocului online

Actualizarea Halo Infinite se concentreaza pe imbunatatirea jocului online

Halo Infinite continua sa fie rafinat, 343 Industries impartasind mai multe despre ultimele actualizari ale jocului.

in postarea de pe blogul 343 Industries din februarie Fix, scriitorul de comunitate, Alex Wakeford, a impartasit planurile companiei. Acesta subliniaza problemele legate de „desincronizare si experienta online in general” ca fiind „subiecte de ingrijorare in ultima vreme”. Diverse modificari si actualizari planuiesc sa corecteze problema.

Inginerul sef al echipei Sandbox, Richard Watson, explica, de asemenea, ca dezvoltatorii cresc „prioritatea pings-urilor scazute” la serverele jocului.

in postarea de pe blog se explica faptul ca „acest pas ar trebui sa va ajute sa va potriviti cu jucatorii locali”. Acest lucru va duce la o „conexiune mai buna”.

Halo Infinite. Credit: 343 Industries

in alta ordine de idei, 343 Industries a luat, de asemenea, masuri suplimentare pentru „a va asigura ca puteti avea meciuri de calitate cu jucatori din regiunile respective, mai des”. Actualizarea a fost lansata la inceputul acestei saptamani, iar rezultatele de pana acum sunt „promitatoare”.

Actualizarea previne, de asemenea, „geofiltrarea” meciurilor online, ceea ce ar trebui sa duca la o mai buna stabilitate a jocului. Astfel de tactici se refera la manipularea fisierelor de sistem sau a setarilor routerului pentru a forta sistemul de matchmaking sa ofere jucatorilor meciuri gazduite in apropiere. 343 Industries are o postare dedicata completa pe aceasta tema. Pur si simplu, cauzeaza probleme pentru toti ceilalti.

Postarea adauga, de asemenea, ca Fracture: Terai se va intoarce la Halo Infinite in curand. De asemenea, pentru a sarbatori Luna Istoriei Negre in SUA, logarea in joc pe parcursul lunii februarie va debloca placa de identificare si emblema Pan Africa.

Halo Infinite continua sa fie actualizat in mod regulat de la lansarea multiplayer-ului sau la sfarsitul anului trecut. Cel mai recent, modurile de joc Big Team Battle (BTB) au fost reparate dupa ce au suferit numeroase probleme.

in alte stiri despre jocuri, Lost Ark l-a ajutat pe streamerul Twitch Asmongold sa isi bata substantial recordul de spectatori Twitch.

De asemenea, Resident Evil 4 Remake castiga si mai mult avant.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *