Actualizarea GTA Online face mai usor de jucat misiunea Co-Op Short Trips in care este implicata iarba

Actualizarea GTA Online face mai usor de jucat misiunea Co-Op Short Trips in care este implicata iarba

Rockstar Games a anuntat ce urmeaza pentru GTA Online si este vorba despre marijuana. O noua misiune numita Short Trips este acum disponibila pe scara mai larga in GTA Online, chemand jucatorii sa il ajute pe Lamar sa isi porneasca afacerea cu iarba intr-o poveste care pare rupta din titlurile din lumea reala.

„Trebuia sa fie atat de simplu: cateva vitrine in cartiere cu atractie turistica, grinders de marca, soiuri de tip boutique, produse comestibile cu putere de prescriptie medicala, dar Lamar a intampinat tot felul de probleme pentru a-si lansa afacerea”, se arata intr-o linie din descrierea Short Trips. „in primul rand, legalizarea nu a ucis comertul ilegal cu droguri, dar a creat un stimulent pentru traficantii de pe piata neagra pentru a submina cetatenii cinstiti si platitori de taxe, precum domnul Davis. Apoi mai sunt investitorii celebri si capitalistii de risc care au auzit despre cea mai recenta recolta de bani si se invart pe deasupra ca vulturii.”

Short Trips este o misiune cooperativa pentru doi jucatori, accesibila din meniul Jobs din GTA Online, si plateste dublu GTA$ si RP acum, pana pe 16 februarie. Initial era disponibila pentru a fi jucata doar dupa ce se finalizau anumite elemente din The Contract, dar acum toata lumea poate sari in joc mult mai usor.

Misiunea implica toate smecheriile obisnuite pe care le astepti de la GTA Online, inclusiv lupta impotriva unei factiuni care vine sa isi ia partea lor din vanzare. „Depinde de Franklin si Lamar sa se asigure ca, pentru o data, crima nu plateste”, a declarat Rockstar.

Dar nu se termina aici, deoarece Lamar vrea sa se razbune pe banda de strada Vagos, asa ca vei lucra cu el pentru a le da foc la casele de cultura din Sandy Shores.

De asemenea, Lamar si Franklin trebuie sa aiba de-a face cu un investitor de profil inalt, Jimmy Boston, ale carui idei pentru afacerea cu droguri a lui Lamar nu prea se potrivesc. „inca o dovada ca celebritatile strica totul – chiar si iarba”, a spus Rockstar.

in cele din urma, Rockstar a tachinat ca jucatorii GTA Online vor dori sa ramana prin preajma dupa ce termina misiunea Short Trips. La studioul de inregistrari unde se termina povestea, jucatorii ar putea prinde o sesiune de inregistrari cu un artist care trece pe la Dr. Dre. Poate si mai intrigant, Rockstar a tachinat: „Sau s-ar putea sa-i auziti pe Lamar si Franklin cantand la doine si impartasind povesti despre vremurile de demult”.

in alte stiri despre GTA, Rockstar Games a confirmat ca lucreaza la GTA 6, iar dezvoltarea este „in plina desfasurare”. inainte de asta, insa, Rockstar va lansa GTA V pe PS5 si Xbox Seria X|S pe 15 martie, cu o serie de actualizari si imbunatatiri.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *