Actualizarea Dead By Daylights Ringu include o sperietura terifianta de salt

Actualizarea Dead By Daylights Ringu include o sperietura terifianta de salt

Dead by Daylight va adauga un capitol Ringu luna viitoare, iar inainte de asta, unii streameri au aratat cat de infricosator va fi continutul. Nu ar trebui sa fie o surpriza, la urma urmei, dar se pare ca noul capitol are un jump scare foarte inspaimantator.

Dupa cum puteti vedea in videoclipul de mai jos de la CriticalBard, capitolul Ringu pare sa inceapa destul de nevinovat, sau cel putin asa ati putea crede. Fiti atenti, videoclipul de mai jos contine o sperietura serioasa de salt – si chiar daca stii ca va urma, este totusi tulburator. Aruncati o privire:

Noul capitol Dead by Daylight se numeste Sadako Rising si urmeaza sa fie lansat pe 8 martie. Acesta include un nou criminal, Sadako, si un nou supravietuitor, Yoichi Asakawa.

Un nou trailer pentru acest capitol prezinta ambele personaje noi, cu Sadako iesind din fantana ei pentru a-i teroriza pe supravietuitorii din Dead By Daylight. in conformitate cu conventiile de denumire ale jocului, Sadako va fi cunoscuta in joc ca The OnryЕЌ, dupa un termen japonez care inseamna „spirit razbunator”.

Iata un alt videoclip, de la DieHardDivaTV, care prezinta secventa tulburatoare din capitolul Ringu din Dead by Daylight.

„Cu puteri imense si un temperament infricosator, Sadako a fost lasata sa piara intr-un mormant acvatic. Furia ei violenta s-a manifestat intr-o caseta video blestemata care isi condamna spectatorii la o soarta infricosatoare”, se arata intr-un rand din descrierea capitolului. „Nu este strain de furia lui Sadako nici Yoichi Asakawa, a carui viata tanara a fost alterata pentru totdeauna de furia lui OnryЕЌ. Acum, biolog marin, povestea lui continua in timp ce cautarea raspunsurilor l-a condus prin ape inselatoare, adanc intr-un taram dincolo de intelegerea rationala.”

Pentru cei care abia se pun la curent, Dead by Daylight este un joc de groaza multiplayer in care un jucator joaca rolul ucigasului, iar ceilalti patru sunt supravietuitori care incearca sa nu fie …morti pana la lumina zilei. Unele dintre colaborarile crossover din trecut au inclus Saw, Resident Evil si Silent Hill.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *