Actualizarea de mijloc de sezon a lui Halo Infinites va aduce multiple imbunatatiri campaniei

Actualizarea de mijloc de sezon a lui Halo Infinites va aduce multiple imbunatatiri campaniei

Campania din Halo Infinite va primi o serie de corectii si imbunatatiri in cadrul actualizarii de la jumatatea sezonului, asteptata sa fie lansata pe 24 februarie.

in timp ce actualizarea se concentreaza in principal pe multiplayer-ul jocului, dezvoltatorul 343 Industries a declarat intr-o postare pe blog ca jucatorii vor „vedea multiple imbunatatiri in experienta campaniei”.

Desi in rest a fost destul de vaga, 343 a spus ca actualizarea va rezolva problemele legate de faptul ca realizarile nu se deblocheaza si de revenirea in joc prin intermediul Quick Resume, adaugand ca „echipa a lucrat la o mana de remedieri pentru campanie de la lansare si vor fi mai multe pe drum”.

343 a impartasit, de asemenea, unele dintre schimbarile care vor veni in multiplayer, incepand cu imbunatatirile generale ale retelei, care au fost prezentate la inceputul acestei luni de catre inginerul principal Richard Watson.

Acesta a asigurat, de asemenea, ca vor fi aduse imbunatatiri anti-cheat si ca si mai multe sunt pe drum.

Anumite probleme de animatie la prima persoana care cauzeaza balbaieli ale framerate-ului vor fi, de asemenea, rezolvate in actualizare, alaturi de alte probleme de stabilitate si performanta care au fost raportate la 343.

in cele din urma, raza de actiune a Motion Tracker in Big Team Battle va creste cu 33%, de la 18m la 24m, pe baza unei recomandari prin feedback-ul comunitatii.

Lista completa a notelor de patch-uri va fi publicata odata cu actualizarea pe site-ul Halo Support.

IGN a declarat ca Halo Infinite a fost „uimitor”, deoarece „dupa sase ani, era corect sa ne intrebam: mai apartine Halo in continuare conversatiei despre „Cel mai bun shooter”? si daca mi-ar mai pasa de el? Sunt atat usurat, cat si incantat ca Halo Infinite raspunde categoric la ambele intrebari cu un da rasunator.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *