Actualizarea de la jumatatea sezonului Halo Infinite va include corectii pentru campanie si anti-cheat

Actualizarea de la jumatatea sezonului Halo Infinite va include corectii pentru campanie si anti-cheat

O actualizare de la jumatatea sezonului pentru Halo Infinite va fi lansata la sfarsitul acestei saptamani, iar 343 Industries a declarat ca va include mai multe imbunatatiri ale campaniei, printre alte remedieri.

Potrivit lui John Junyszek, managerul senior al comunitatii jocului, actualizarea este in grafic pentru data de lansare de 24 februarie. imbunatatirile vor veni la animatiile la persoana intai, campania, stabilitatea, reteaua si sistemele anti-cheat.

„Vom vedea multiple imbunatatiri in experienta campaniei. Fie ca este vorba de rezolvarea problemelor legate de deblocarea realizarilor sau de revenirea la joc prin reluarea rapida, echipa a lucrat la o mana de remedieri pentru [campanie] inca de la lansare si vor mai fi si altele pe drum”, a declarat Junyszek.

Una dintre aceste modificari implica faptul ca urmaritorul de miscare din Big Team Battle si-a marit raza de actiune de la 18m la 24m. Acest lucru vine in urma feedback-ului consistent al comunitatii cu privire la problemele din cadrul modului de joc. Scaderile de frame rate de la actiunile la prima persoana, cum ar fi escaladarea sau reincarcarea, ar trebui, de asemenea, sa fie rezolvate, alaturi de problema unor animatii la prima persoana care nu se redau fara probleme.

Halo Infinite. Credit: 343 Industries.

„Am urmarit indeaproape rapoartele in legatura cu stabilitatea si performanta pe PC si consola”, a adaugat Junyszek. Mai multe imbunatatiri urmeaza sa soseasca si pentru anti-cheat in joc, desi nu au fost oferite detalii.

Cand notele de patch-uri vor fi publicate in cursul acestei saptamani, acestea ar trebui sa poata fi vizualizate aici.

La inceputul lunii, o postare pe blog a prezentat planurile celor de la 343 pentru multiplayer-ul Halo Infinite, care includea remedieri pentru probleme legate de „desync si experienta online in general”. La scurt timp dupa aceea a fost lansata o actualizare care avea ca scop sa rezolve o multime de probleme ale multiplayer-ului.

in alta ordine de idei, Elden Ring se lanseaza saptamana aceasta, astfel ca Bandai Namco a dezvaluit orele de lansare a jocului in intreaga lume.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *