Actualizarea Cyberpunk 2077 1.5 cauzeaza blocari de PC si alte probleme

Actualizarea Cyberpunk 2077 1.5 cauzeaza blocari de PC si alte probleme, CDPR ofera o solutie de rezolvare

Mult-asteptata versiune a lui Cyberpunk 2077 a fost actualizata cu o noua versiune. 1.5 a sosit in sfarsit ieri, oferind actualizari next-gen pentru PS5 si Xbox Series X/S, precum si FSR, VRS si ray tracing imbunatatit pe PC. Acestea fiind spuse, este rar in zilele noastre ca un patch mare sa nu introduca propriul set de probleme, iar Cyberpunk 2077 1.5 nu face exceptie. Potrivit rapoartelor primite de la jucatori, actualizarea 1.5 provoaca noi blocaje pe PC, printre alte probleme. CDPR a indicat ca este constient de aceste probleme si chiar a emis o solutie temporara pentru ceea ce pare a fi una dintre cele mai frecvente probleme de crash pe PC.

Am vrut sa luam un moment pentru a va anunta ca, in acest moment, analizam urmatoarele probleme raportate de unii jucatori:

  • Versiunea pe disc nu se lanseaza pe PS4 dupa aplicarea patch-ului.
  • Jocul se blocheaza la lansare pe PC (legat de software-ul audio). Va rugam sa verificati mai jos o potentiala solutie de rezolvare.
  • Blocajul este cel mai probabil cauzat de un conflict de software audio. Pana in prezent, am identificat aceasta problema cu drivere audio precum A-Volute, Nahimic sau Sonic Studio. in prezent, investigam. intre timp, ca o solutie temporara, va recomandam sa dezactivati driverele respective inainte de a lansa jocul.

Daca solutia de mai sus nu va rezolva problemele, CDPR are un articol mai general despre blocajele Cyberpunk 2077 pe PC. CDPR analizeaza, de asemenea, alte cateva probleme, dar nu promite rezolvari sigure…

Cyberpunk 2077 primeste Ray Traced Local Light Shadows pe PC datorita parteneriatului cu NVIDIA

De asemenea, analizam posibilitatea de a introduce urmatoarele cereri, dar in acest moment nu avem detalii pe care sa le impartasim. analizam optiunile noastre, dar nu stim daca acest lucru va fi posibil si, daca da, in cazul trofeelor, daca s-ar putea intampla retroactiv:

  • Transferul trofeelor PS4/PS5
  • Cresterea plafonului de FPS pe Xbox Seria S

Cyberpunk 2077 este disponibil acum pe PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 si Stadia.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *