Actualizare Fortnite: Notele de patch-uri 19.30 detaliaza controalele de miscare pe noile platforme

Actualizare Fortnite: Notele de patch-uri 19.30 detaliaza controalele de miscare pe noile platforme

Fortnite este in miscare cu notele de patch 19.30 – la propriu. Odata cu noua actualizare, jucatorii de pe noile platforme pot folosi comenzile de miscare, vazute anterior doar pe platformele Switch si Android. tintirea giroscopica si comenzile „flick stick”, create de specialistul in input Julian „Jibb” Smart, sunt acum jucabile pentru prima data pe PS4, PS5 si PC si imbunatatite pe Switch si Android. Iata mai multe despre aceste noi caracteristici de accesibilitate si despre tot ceea ce mai contine patch-ul 19.30.

Notele de patch Fortnite 19.30

Comenzile optionale de control al miscarilor pot fi gasite in pagina „Touch and Motion” din Fortnite, in meniul de optiuni. Cu aceste functii activate, jucatorii rotesc controlerul pentru a ajusta camera de pe ecran – gandeste-te ca este ca si cum ai alinia o lovitura cu arcul in Breath of the Wild. Flick stick-ul a fost realizat de Smart atunci cand i-a propus lui Epic sa faca mai bune controalele de miscare din Fortnite. Lui Epic i-a placut ideea, asa ca iata-l aici. Toate platformele care aveau anterior optiuni de control al miscarii au primit si ele aceste actualizari.

Cu comenzile flick stick activate, comenzile de miscare giroscopice pot fi suplimentate cu o miscare a stick-ului drept care functioneaza pentru a reseta rapid camera intr-un mod menit sa ofere jucatorilor un element de tip „best-of-both-worlds” pentru schema lor de controler – precizia comenzilor giroscopice cu un flick stick rapid. Puteti afla mai multe despre cum functioneaza aceste controale chiar de la creator.

in plus fata de noile caracteristici de accesibilitate, Epic a eliminat si traditionala pagina de aterizare din Fortnite. Jucatorii nu vor mai fi nevoiti sa selecteze Save The World, battle royale sau modul creativ atunci cand intra in joc. Multumita paginii de descoperire imbunatatite care a debutat anul trecut, Epic se simte acum confortabil sa arunce jucatorii direct in lobby, iar de acolo, jucatorii se pot incarca in orice mod de joc la alegere, in timp ce implicit in cel mai recent mod jucat.

Corectii de erori

Patch-ul 19.30 corecteaza, de asemenea, cateva lucruri in joc. Iata lista completa:

  • S-a rezolvat o problema care implica faptul ca unii jucatori aveau la dispozitie doar doua sloturi pentru cort, spre deosebire de cele trei prevazute.
  • S-a rezolvat o problema pe mobil care implica faptul ca piesele de constructie nu erau plasate dupa ce jucatorii atingeau de doua ori pictograma asociata.
  • A fost rezolvata o problema – care aparea doar in listele de jocuri competitive – care implica faptul ca lansatoarele de panza ale lui Spider-Man cadeau de la jucatorii eliminati cu toate cele 20 de utilizari, chiar daca nu aveau toate cele 20 inainte ca jucatorul sa fie eliminat.

Cu siguranta va fi o alta saptamana aglomerata in Fortnite datorita viitoarelor skin-uri Fortnite Uncharted.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *