Actorul Colin Farrell din The Batman dezvaluie cum fiul sau a fost ingrozit de transformarea sa in Pinguin

Actorul Colin Farrell din The Batman dezvaluie cum fiul sau a fost ingrozit de transformarea sa in Pinguin

Mai sunt doar 10 zile pana la lansarea filmului „The Batman” al lui Matt Reeves, iar marketingul pentru film a ajuns la un nivel febril, intreaga distributie facand publicitate pentru filmul deja foarte mediatizat.

Dupa mai multe iteratii ale Cavalerului intunecat in live action, regizorul Matt Reeves este pregatit pentru un film noir, cu accente detectiviste, avandu-l ca protagonist pe Robert Pattinson.

Cu Pattinson preluand mantia unui Batman mai tanar, dupa ce Ben Affleck a preluat rolul lui Ben Affleck in DCEU, fanii benzilor desenate sunt incantati sa vada o adevarata poveste politista prinzand viata cu Bruce Wayne in centru in orasul Gotham, plin de crime.

in plus, filmul ii are in prim plan pe unii dintre cei mai cunoscuti aliati si raufacatori ai lui Bruce Wayne, precum Andy Serkis in rolul lui Alfred, ZoГ« Kravitz in rolul Catwoman, Jeffrey Wright in rolul comisarului Gordon si Paul Dano, care il va interpreta pe Riddler, principalul personaj negativ.

insa asta nu este tot, deoarece isi vor face aparitia si alti membri ai galeriei de Rogue’s Gallery a lui Batman. Printre acestia se numara John Turturro in rolul lui Carmine Falcone si Colin Farrell, care il va interpreta pe Oswald Cobblepot alias Pinguinul.

Citeste si: „A fost un film de succes”: Programul de lansare global al Elden Ring: La ce ora poti incepe sa joci in tara ta?

in trailerele de pana acum, fanii au vazut cantitatea masiva de proteze folosite pentru a-l transforma pe Farrell in Pinguin, acesta fiind practic de nerecunoscut in noua sa infatisare, chiar si pentru copiii sai.

in timpul unui interviu recent pe care l-a acordat pentru extratv cu John Turturro, actorul a vorbit despre aspectul sau plin de proteze pentru film si a descris cum machiajul l-a speriat chiar si pe unul dintre fiii sai.

„Cand copilul meu m-a vazut pentru prima data, a fost literalmente ingrozit.”

Farrell a continuat spunand ca a surprins pe iPhone-ul sau reactia fetei ingrozite a fiului sau. Cu toate acestea, din moment ce actorul nu este prezent pe nicio forma de social media, fanii s-ar putea sa nu vada niciodata reactia hilara.

„Este atat de draguta, o am pe iPhone. Era ingrozit si emotionat. Dar i-a luat putin timp”.

Chiar si asa, atat Batman, cat si fanii actorului irlandez ar dori sa vada o parte din culisele transformarii sale in Pinguin atunci cand filmul va fi lansat pe VOD.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *