Activision ofera o actualizare privind Call Of Duty Anti-Cheat

Activision ofera o actualizare privind Call Of Duty Anti-Cheat, promitand ca vor urma mai multe masuri

Activision a oferit o actualizare cu privire la instrumentul anti-cheat al Call of Duty, Ricochet, care a fost lansat in 2021 pe fondul plangerilor ca Warzone a devenit invadat de trisori.

intr-o postare pe blog, Activision a declarat ca trisatul in cadrul Warzone a atins un „minim istoric” in timpul sarbatorilor, vorbind despre succesul instrumentelor Ricochet. Cu toate acestea, lupta impotriva trisorilor este un proiect fara sfarsit, iar Activision a recunoscut acest lucru in declaratia sa.

„Pe masura ce timpul a avansat, dezvoltatorii de cheat au cautat noi modalitati de a incerca sa exploateze jocul. Unii au reusit, multi nu. Desi o crestere recenta a trisarilor nu este la nivelul la care a fost in timpul Verdansk, conform datelor noastre, orice crestere este frustranta”, a declarat Activision. „Echipa noastra monitorizeaza in mod constant si va continua sa depuna toate eforturile pentru a preveni si combate acest lucru ori de cate ori este posibil. Acest du-te-vino este de asteptat si, in timp ce anti-cheat nu este un glont magic, aceasta este o batalie pe care ne angajam sa o combatem.”

De asemenea, in postarea de pe blog, Activision a declarat ca a lansat o noua functie numita Damage Shield, care poate identifica trisarea in timp real si poate impiedica acel jucator sa faca „daune critice” altor jucatori. Acest sistem nu va avea niciodata impact asupra jucatorilor „care respecta legea”, a precizat Activision.

„Atunci cand serverul detecteaza ca un trisor manipuleaza jocul in timp real, acesta dezactiveaza capacitatea trisorului de a provoca daune critice altor jucatori. Aceasta atenuare il lasa pe trisor vulnerabil in fata jucatorilor reali si ii permite lui ]Ricochet] sa colecteze informatii despre sistemul trisorului”, a declarat Activision. „Urmarim aceste intalniri pentru a ne asigura ca nu exista posibilitatea ca jocul sa aplice un Damage Shield la intamplare sau din greseala, indiferent de nivelul de indemanare. Pentru a fi clar, nu vom interveni niciodata in schimburi de focuri de arma intre membrii comunitatii care respecta legea. Damage Shield a iesit acum din teste si a fost implementat in intreaga lume.”

Damage Shield este „una dintre multele” caracteristici noi care alcatuiesc Ricochet, iar altele sunt in curs de dezvoltare, a precizat Activision. De cand unele dintre caracteristici au fost implementate in ultimele saptamani, Activision a spus ca a observat o scadere a rapoartelor de trisare. „Dar stim ca munca nu este niciodata terminata”, a spus Activision.

Activision a prezentat, de asemenea, ceea ce suna ca fiind eforturi potential mai ciudate sau neasteptate de atenuare a trisarii. „S-ar putea sa incepeti sa vedeti in curand clipuri cu noile noastre trucuri, dar nu vom strica surpriza”, a spus aceasta.

Compania a declarat ca doreste sa impartaseasca cat mai multe detalii cu privire la proiectele anti-cheat, dar nu poate sau nu vrea sa faca acest lucru intotdeauna pentru a nu anunta trisorii.

in cele din urma, Activision a declarat ca politica sa de aplicare a securitatii va interzice acum permanent jucatorii pe fiecare cont pe care il au pentru incalcari „extreme, repetate” ale politicii. „in plus, orice incercare de a va ascunde, deghiza sau ofusca identitatea sau identitatea dispozitivelor hardware poate duce, de asemenea, la o suspendare permanenta”, a declarat Activision. Aceste „suspendari permanente” se vor aplica la Call of Duty: Modern Warfare, Black Ops Cold War, Warzone si Vanguard, precum si la titlurile viitoare, cum ar fi Modern Warfare 2 din 2022.

in plus fata de Modern Warfare 2, Infinity Ward dezvolta un nou joc Warzone.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *