Activision confirma ca urmatorul Call of Duty va fi continuarea lui Modern Warfare 2019

Activision confirma ca urmatorul Call of Duty va fi continuarea lui Modern Warfare 2019

Atat un nou joc, cat si Warzone vor fi concepute impreuna

Astazi, Activision Blizzard a dezvaluit cateva schimbari care vor aparea pentru Call of Duty: Vanguard si Warzone. Alaturi de acestea, editorul confirma si cateva detalii despre ceea ce ne asteapta pentru urmatorul an de CoD.

in editia de astazi a Warzone briefing, Activision confirma faptul ca Infinity Ward preia conducerea atat pentru noul Call of Duty si urmatorul Warzone experienta. Cele doua vor fi concepute in tandem, cu un nou motor, de la zero. Iar anul acesta Call of Duty va fi o continuare a lui Modern Warfare 2019.

intoarcerea la Modern Warfare seria va aduce, de asemenea, o noua schimbare in Warzone spatiul battle royale. Activision spune ca se construieste un „spatiu de joc complet nou”, dar si un nou mod sandbox.

Da, asta suna vag metaversal. in urma achizitiei anuntate de Microsoft a Activision Blizzard, CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a evidentiat metaversul. intr-un comunicat de presa de la acea vreme se spunea ca achizitia va accelera cresterea afacerii Microsoft in domeniul jocurilor si „va oferi blocuri de constructie” pentru metavers. Fie ca merge pentru asta, mai mult potential pentru continut creat de utilizatori sau doar un nou mod de joc pentru Warzone va trebui sa asteptam si sa vedem.

Pe fondul vestilor despre achizitie, Activision Blizzard a ramas sub observatie din cauza rapoartelor privind o cultura interna toxica. Presedintele Microsoft, Brad Smith, a declarat pentru CNBC intr-un interviu recent ca firma se va angaja sa puna „oamenii potriviti in pozitia potrivita” la Activision Blizzard.

Call of Duty: Vanguard si Warzone se desfasoara deocamdata in ritm alert. Sunt curios sa vad cand aceasta franciza se va indeparta vreodata de programul anual de lansare. Cu concepte pentru un nou „sandbox” si „spatiu de joc” care circula, pare inevitabil. Dar vom vedea mai multe despre ce au pregatit Infinity Ward si Activision pe masura ce anul avanseaza.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *