Aceste Joy-Con oficiale din ciocolata ar trebui sa fie cu siguranta reale - Destructoid

Aceste Joy-Con oficiale din ciocolata ar trebui sa fie cu siguranta reale – Destructoid

Happy Valentine’s Day

La multi ani de Valentine’s Day! Fie ca sarbatoriti alaturi de cineva, fie ca o faceti singur, sper sa aveti o zi buna. Poate ca acest Joy-Con de ciocolata va va pune un zambet pe fata (va ajut!).

Astazi, prin intermediul unui tweet, Nintendo a prezentat un Joy-Con de ciocolata cu aspect de Kit-Kat. Capcana? Nu sunt reale. Nintendo UK le-a prezentat cu sloganul „Happy Valentine’s Day! Cu cine ai imparti unul dintre acestea? Eticheteaza-ti jucatorul 2 si anunta-l”. Arata bine!

Apoi ne-au dezamagit usor: „*Va rugam sa retineti ca acesta este un produs fictiv si nu este disponibil pentru vanzare”.

Asta e rau!

Nintendo este o companie foarte curioasa atunci cand vine vorba de monetizarea anumitor aspecte ale companiei sale. intr-un fel, ei inunda piata cu merch pentru anumite linii, oferind licenta cam oricui o cere. Exista produse nesfarsite bazate pe Mario, pana la punctul in care portiuni intregi din GameStops sunt pline de merch-uri Mario.

in multe alte moduri, ignora complet multe alte aspecte ale afacerii lor. Cand ati vazut ultima data vreun fel de merch pentru majoritatea liniilor lor? Comunitatea de artisti independenti a umplut golurile pentru multe dintre aceste lucruri, dar Nintendo lasa banii pe tbale.

La multi ani de Valentine’s Day! Cu cine ai imparti una dintre acestea? Eticheteaza-ti jucatorul 2 si anunta-i. pic.twitter.com/IqnRtSIqlQ

Chris Carter

Reviews Director, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid din 2008. in cele din urma a decis sa faca urmatorul pas, sa isi faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, este membru al personalului!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *