Aceste jocuri Nintendo par a fi pregatite sa creasca in valoare Aveti aceste titluri Wii U si 3DS? | Jocuri | Divertisment

Aceste jocuri Nintendo par a fi pregatite sa creasca in valoare Aveti aceste titluri Wii U si 3DS? | Jocuri | Divertisment

Nintendo tocmai a anuntat cateva noutati majore care ar putea duce la cresterea uriasa a valorii unor jocuri vechi pe care le detineti. Casa lui Mario a dezvaluit astazi ca, incepand cu luna martie a anului viitor, jucatorii nu vor mai putea cumpara titluri de pe piata digitala Wii U si 3DS eShop. Acest lucru are o importanta uriasa pentru colectionarii de jocuri retro, deoarece va insemna ca, dupa termenul limita din martie 2023, copiile fizice ale jocurilor vor fi singura modalitate de a le juca pentru cei care nu au descarcat deja aceste titluri in format digital.

Iar acest lucru ar putea duce la o crestere a preturilor jocurilor fizice pentru Wii U si 3DS anul viitor.

Anuntand vestea intr-o postare pe blog, Nintendo a declarat: „De la sfarsitul lunii martie 2023, nu va mai fi posibil sa se faca achizitii pe Nintendo eShop pentru Wii U si Nintendo 3DS. De asemenea, nu va mai fi posibil sa descarcati continut gratuit, inclusiv demo-uri de jocuri. in plus, pe masura ce aceasta data se apropie, serviciile conexe vor inceta sa mai functioneze.

„incepand cu data de 29 august 2022, nu va mai fi posibila utilizarea unui card Nintendo eShop pentru a adauga fonduri intr-un cont pe Nintendo eShop pentru Wii U sau Nintendo 3DS. Cu toate acestea, va fi inca posibila rascumpararea codurilor de descarcare pana la sfarsitul lunii martie 2023.”

in timp ce jocurile fizice pentru Wii U si 3DS ar putea creste in general, cat de mult vor sari aceste preturi va varia de la un titlu la altul.

Cu cat un joc este mai rar si cu cat este mai solicitat, cu atat mai valoros ar putea deveni in viitor.

Este greu de prezis care jocuri si-ar putea vedea valoarea crescand cel mai mult in viitor.

Dar o resursa la care pot apela colectionarii de jocuri retro este PriceCharting. Acest site este o resursa nepretuita pentru iubitorii de jocuri retro, care arata modificarile de pret ale jocurilor pe o gama larga de platforme.

Acest lucru va poate ajuta daca planuiti sa vindeti jocuri sau console pentru a va asigura ca obtineti un pret bun sau daca planuiti sa cumparati un joc retro si nu doriti sa fiti suprataxat.

Daca va intrebati ce jocuri Wii U si 3DS sunt cele mai valoroase in acest moment, atunci iata o lista cu cele mai valoroase articole pentru ambele console Nintendo.

Aceste informatii au fost preluate de pe site-ul PriceCharting si acopera regiunile PAL (aka Europa). Acest lucru este crucial, deoarece valoarea jocurilor se poate schimba dramatic in functie de regiunea in care a fost lansat un titlu.

Preturile de mai jos sunt pentru jocurile complete in cutie. Daca aveti oricare dintre aceste jocuri, fie libere, fie noi, sigilate, atunci pretul va fi diferit…

Nintendo Wii U – Cele mai valoroase jocuri PAL (pret listat pentru complet in cutie)

Pokemon Rumble U – 273,35 lire sterline

Project Zero: Maiden Of Black Water [Editie limitata] – 145,90 ВЈ.

Phineas and Ferb: Quest for Cool Stuff – 142,17 ВЈ.

Zelda Wind Waker HD [editie limitata] – 127,50 ВЈ.

Colectia Shmup – ВЈ118

Project Zero: Maiden Of Black Water – ВЈ112.99

Finding Teddy II – ВЈ93.29

Super Smash Bros. [Editie limitata] – 89,88 ВЈ.

Trofeul Hunter’s Trophy 2: Europa [Ball-Trap] – ВЈ87.69

Nintendo 3DS – Cele mai valoroase jocuri PAL (pretul listat pentru complet in cutie)

Senran Kagura 2: Deep Crimson – 180,36 ВЈ.

Persona Q: Shadow of the Labyrinth [Premium Edition] – ВЈ168.84

Fire Emblem Fates [Editie limitata] – 151,70 lire sterline

Metroid Samus Returns [Legacy Edition] – ВЈ143.21

Bravely Default [Collector’s Edition] – ВЈ124.38

Pokemon Alpha Sapphire [Editie limitata] – ВЈ108.57

Radiant Historia Perfect Chronology – ВЈ107.12

Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked – ВЈ106.47

Shin Megami Tensei IV: Apocalypse – ВЈ106.20

Zelda A Link Between Worlds [Collector’s Edition] – ВЈ99.24

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *