Acest robot de discordie Valorant facut de un fan este ceva ce trebuie sa obtineti chiar acum

Acest robot de discordie Valorant facut de un fan este ceva ce trebuie sa obtineti chiar acum

Comunitatea Valorant s-ar putea sa fie in afara buclei de modding cu lipsa de personalizari de harti si creatori. Cu toate acestea, fanii jocului inca au scos la iveala caracteristici uimitoare la care comunitatea poate avea acces cu usurinta.

Aceasta include un nou bot pentru Discord numit Spycam pe care un utilizator pe nume Nathan l-a scapat pe subredditul r/VALORANT.

Cu o utilizare facila a comenzilor Discord, Spycam permite jucatorilor sa isi arate cu usurinta abilitatile comunitatii lor printr-un simplu click pe un buton.

Cititi si: „Spycam”: seful Marvel, Kevin Feige, confirma Avengers: Endgame a fost ultima data cand i-am vazut pe cei 6 mari impreuna

Potrivit creatorului Nathan, robotul foloseste comenzile Discord si API-ul oficial al Riot pentru a integra statisticile unui jucator in platforma.

Spycam are o multime de comenzi diferite pe care jucatorii le pot folosi pentru a afla mai multe despre performantele prietenilor lor in titlul FPS de succes.

Cu ajutorul comenzii r/watch, jucatorii pot seta un mesaj de alerta ori de cate ori prietenul unui utilizator castiga sau pierde intr-un anumit joc.

Mesajul include informatii despre performanta prietenului in joc, care include scorul final, raportul K/D/A si timpul necesar pentru terminarea meciului.

in plus, cu ajutorul comenzii r/profile, utilizatorul Discord poate obtine, de asemenea, informatii despre performanta unui anumit prieten in actul curent.

Printre informatiile pe care jucatorii le pot vedea se numara raportul victorie-pierdere, scorul mediu si performanta lor si in meciurile anterioare.

in cele din urma, cu ajutorul comenzii r/streak, ei pot afla si despre caderea actuala a prietenului lor in victorie sau infrangere.

Cu ajutorul comenzilor Discord usor de utilizat, Spycam permite jucatorilor sa afle mai multe despre performantele prietenilor lor in Valorant fara a fi nevoie sa deschida jocul. in afara de asta, elimina si nevoia comunitatii de a verifica si site-urile de urmarire.

in timp ce site-urile de urmarire ofera informatii detaliate, robotul ofera comunitatii o optiune de rezerva prin care pot vedea doar informatiile de baza despre performanta prietenului lor in Valorant.

in cele din urma, botul este cu siguranta ceva ce jucatorii ar trebui sa obtina daca vor sa isi bage nasul si sa vada cum se descurca prietenul sau chiar inamicul lor in Valorant in orice moment.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *