Acest hanorac cu gluga Elden Ring

Acest hanorac cu gluga Elden Ring, demn de squint, este plin de traditie – Destructoid

Pune-ti naratiunea povestitorului pe spate

Cu totii am vazut cu totii niste tricouri cu super text in salbaticie, dar imaginati-va ca stati la coada la zona de autocompensare de la magazinul alimentar si vedeti acest bijuterie inexplicabila: o bijuterie rara Inelul Elden cu gluga cu gluga cu gluga care contine istoria care defineste lumea din filmul de deschidere a jocului.

Daca esti incetosat, iata din nou cinematica delicios de criptica:

Hanoracul a ajuns pe feed-ul meu prin intermediul lui Lance McDonald si am fost recunoscator sa il vad, dupa ce am ratat tweet-ul original japonez al From Software din decembrie.

Vreau doar sa iau un moment pentru a atrage atentia asupra acestui produs oficial Elden Ring, care are o energie masiva Kanye West. Este literalmente doar intregul voiceover din cinematica de introducere in text mic sub o captura de ecran din cinematica si as ucide pentru a detine acest https://t.co/xkBDZKEv3q pic.twitter.com/pincIu4B0x

Daca va grabiti sa comandati unul dintre aceste hanorace, asteptati – nu sunt disponibile pe scara larga. From Software a organizat o loterie in Japonia cu acesta si alte produse care nu sunt de vanzare.

De acord, sunt sigur ca Bandai Namco va avea o multime de materiale cu care sa lucreze pentru produse si articole de imbracaminte bazate pe Elden Ring – dar oare acest design de nisa „tu ar trebui sa iei coroana” va avea vreodata o lansare mai larga? Ei bine, poate ca sunt singur in aceasta privinta. Eu cred ca arata bine!

imi place cat de hiper-specific este hanoracul. intotdeauna am preferat merch-ul de gaming care parea mai discret – genul care arata bine cu sau fara contextul subiectului – dar poate ca m-am inselat. Poate ca e mai bine sa ne dublam obsesiile.

in acest scop, am vazut odata pe cineva cu un tricou de Uzumaki la mall, iar acea intalnire de cinci secunde de genul „Stai, unde a gasit asta?!” mi-a ramas in minte pana in ziua de azi.

Daca va vad pe vreunul dintre voi purtand acest costum de cuvinte. Elden Ring sau orice alt hanorac – sau orice alt hanorac – promit sa fac o dubla dubla dubla de Patrick Stewart.

Jordan Devore

Jordan este un membru fondator al Destructoid si postere de imagini aparent aleatorii. Acestea sunt orice, dar nu sunt deloc intamplatoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *