Acest Demake PSX Dead Space cu camera fixa merita o lansare publica
|

Acest Demake PSX Dead Space cu camera fixa merita o lansare publica

A fost publicat un videoclip care prezinta un Dead Space PSX Demake cu o camera fixa.

Ieri am acoperit deja anuntul unui Resident Evil Code Veronica PSX Demake, iar astazi am vrut sa impartasim un alt demake pentru PlayStation original. Creat de canalul YouTube „Rustic Games BR” folosind motorul Unity, acest nou videoclip arata Dead Space original ca titlu PSX, complet cu o camera fixa si controale de tancuri in stilul Grim Fandango (si, desigur, Resident Evil din 1996). Rezultatul este destul de spectaculos, mai ales pentru fanii francizei Dead Space.

Mad Maggie din Apex Legends Defiance Update, Control LTM si mai multe detalii inainte de lansare

Din pacate, se pare ca acest Dead Space PSX Demake nu va ajunge la public si, ca atare, acest videoclip ne face sa ne fie sete de mai mult. Priviti videoclipul si judecati singuri:

Anuntat in 2007, originalul Dead Space a fost lansat pentru PlayStation 3, Xbox 360 si PC in 2008.

Amplasata in negura rece a spatiului adanc, atmosfera este impregnata de un sentiment de tensiune, groaza si teroare pura. in Dead Space, jucatorii intra in rolul inginerului Isaac Clarke – un om obisnuit aflat intr-o misiune aparent de rutina, care trebuie sa repare sistemele de comunicatii de la bordul unei nave miniere din spatiul cosmic. Nu trece mult timp pana cand Isaac se trezeste intr-un cosmar viu, cand afla ca echipajul navei a fost devastat de o infestare extraterestra vicioasa. El trebuie sa lupte prin tacerea moarta si intunericul spatiului indepartat pentru a ramane in viata.

„Aceasta echipa a lucrat la niste proprietati extraordinare, dar intotdeauna ne-am dorit sa lucram la ceva mai intunecat si mai infiorator”, a declarat producatorul executiv Glen Schofield la anuntarea jocului. „Suntem cu totii mari fani ai genurilor horror si SF; am vrut sa cream cel mai terifiant joc pe care l-am putut crea si sa tinem jucatorul pe marginea scaunului tot timpul.”

Sursa stirii: News Source: Via

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *