Acest concept de remake al lui Mother 3 creat de fani este unul pentru veacuri - Destructoid

Acest concept de remake al lui Mother 3 creat de fani este unul pentru veacuri – Destructoid

Cand un joc devine mult mai mult decat un simplu joc

Odata cu lansarea online pe Nintendo Switch a jocului EarthBound si EarthBound Beginnings, jocul Mother seria este proaspata in mintea fanilor – nu ca acestia ar inceta vreodata sa se joace, sa viseze si sa creeze. Astazi, datorita unui trailer creat de un fan de la Curiomatic, putem privi intr-un univers alternativ in care Mother 3 a primit un remake cu stiluri de lut stop-motion.

Se simte ciudat chiar si sa rezumam acest proiect la un „trailer” – atat de multa munca a fost depusa pentru a concepe identitatea vizuala a acestui (nu este de fapt jucabil) Mother 3 remake.

„Acest videoclip reprezinta peste doi ani de munca la o scara de multe ori mai mare decat orice am incercat in trecut”, a declarat Curiomatic. „Este foarte posibil sa fie cea mai mare productie pentru fani pe care o vom realiza vreodata.”

Asadar, desi nu va fi un joc de fan jucabil, a fost totusi un efort capital din partea acestui grup. impartasind mai mult context din spatele scenei pe site-ul oficial pentru aceasta scrisoare de dragoste neoficiala, cei de la Mother 3: Tribute a explicat ca au vrut sa „exploreze liber estetica unui remake ipotetic fara anxietatile legate de jocurile pentru fani”.

Creatorii au vorbit, de asemenea, despre stilul de lut si despre motivul pentru care se potriveste:

„in multe feluri, MOTHER 3 s-a simtit intotdeauna ca un joc caruia nu i s-a acordat niciodata aceeasi prezenta ca predecesorilor sai. Un neajuns deosebit al marketingului jocului original a fost lipsa imaginilor promotionale, mai ales in comparatie cu cele doua jocuri anterioare, care au fost insotite de o colectie de reprezentari fermecatoare de modele de lut.

intr-un efort de a rectifica acest lucru, multi fani pasionati din MOTHER 3 s-au apucat sa-si creeze propriile modele de lut, unele dintre acestea devenind omniprezente in randul fandomului. in aceasta traditie, am realizat propria noastra arta cheie pentru a reprezenta viziunea noastra despre ceea ce inseamna un MOTHER 3 remake ar putea arata.

Am creat cu minutiozitate zeci si zeci de active, inclusiv modele de personaje, recuzita, medii si chiar caractere si elemente de interfata cu utilizatorul, avand mare grija sa surprindem esenta jocului original. Speranta noastra este ca orice fan sa poata privi rezultatele muncii noastre si sa simta ca reprezinta in mod autentic lumea lui MOTHER 3.”

Puteti – si ar trebui – sa vedeti mai multe randari ale acestor personaje.

intr-o lume in care Square Enix este de acord sa aduca un RPG obscur, dar extrem de interesant, precum Live A Live in Occident pentru prima data cu un tratament artistic HD-2D perfect, nu pot sa nu-mi doresc ca Nintendo sa faca acelasi lucru pentru Mother 3. Avand in vedere senzatia de „hand-crafted” a unor jocuri precum Kirby and the Rainbow Curse,В Kirby’s Epic Yarn, si Yoshi’s Woolly World, aceasta estetica pare la indemana. si Zelda a avut deja randul sau!

Similar cu modul in care nu pot separa mental EarthBound jocul de tributul animat „Pollyanna” realizat de fani, acest trailer de remake simulat imi va aparea in minte de fiecare data cand Mother 3 va aparea. Se pare ca fanii nu vor inceta niciodata sa faca presiuni pentru o localizare oficiala (pe buna dreptate), iar acestia trebuie sa isi elibereze energia creativa in orice mod posibil.

La randul nostru, macar atat putem face este sa le sarbatorim pasiunea.

Jordan Devore

Jordan este membru fondator al Destructoid si postere de imagini aparent aleatorii. Acestea sunt orice, dar nu sunt deloc intamplatoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *