Acel anunt teasing despre Resident Evil a fost o actualizare a site-ului web

Acel anunt teasing despre Resident Evil a fost o actualizare a site-ului web

Bummer

Acel recent Resident Evil a fost doar o actualizare a paginii de istorie a site-ului: nimic de vazut aici! Niciun remake RE4.

De Ziua indragostitilor, contul de Twitter pentru Resident Evil a postat pe Twitter ceva despre o „activitate suspecta” care va aparea pe portal. Acesta a tachinat ca personalul era „ocupat” si ca se va intampla „ceva maine la [15 februarie] la ora 4PM JST, care este dimineata devreme a doua zi in vest.

Site-ul Resident Evil teaser de anunt a fost de fapt suspect si a pus multa lume pe jar, deoarece se puteau citi clar cuvintele „Resident Evil 2” in imaginea teaser ofuscata. Acel teaser s-a dovedit a fi o actualizare a istoriei. Nu un joc!

La incarcarea site-ului in aceasta dimineata, fanii au fost intampinati cu mesajul „urmatoarele titluri au fost adaugate la [sectiunea de istorie]”. Aceasta lista include Resident Evil Zero, Resident Evil, Resident Evil 2, si Resident Evil 3: Nemesis. Trebuie sa va conectati cu un ID Capcom pentru a le vizualiza, dar veti putea vedea „artwork never before released online” pentru fiecare joc; si exista o cronologie draguta a lansarilor, din 1996 pana in 2002. Urmatoarea actualizare este programata pentru 22 februarie. Cel mai probabil, vor urma mai multe portiuni de istorie, deoarece se intrerupe la RE3 si mai sunt multe de facut.

Nu ma asteptam la prea multe pentru inceput. Chestia e ca am mai fost aici! Capcom, spre cinstea sa, chiar tine pasul cu Resident Evil site-ul web. Este un loc in care poti afla despre viitoarele beta-uri, informatii de ultima ora si, in anii precedenti, este legat de jocuri mai vechi. Asa ca au mai avut astfel de teasere in trecut si au ajuns sa fie lansate ca actualizari ale site-ului.

Chris Carter

Director de recenzii, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid inca din 2008. in cele din urma a decis sa faca urmatorul pas, sa-si faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, este membru al personalului!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *