Abermore ofera jucatorilor doar 18 zile pentru a realiza un jaf indraznet

Abermore ofera jucatorilor doar 18 zile pentru a realiza un jaf indraznet

Abermore este un joc de roluri de tip stealth la prima persoana de la creatorii lui 10 Second Ninja X si arata destul de special.

Jocul te pune sa joci un hot legendar care are la dispozitie doar 18 zile pentru a planifica un jaf indraznet. Cunoscut sub numele de „The Unhanged Man”, o figura legendara asemanatoare lui Robin Hood, hotul este un adevarat expert in ceea ce face, dar exista o intorsatura. Jocul ofera o „campanie unica”, in care fiecare zi aduce noi povesti, provocari si cateva surprize de asemenea.

Nu se stie inca cat de diferita va fi fiecare runda, dar ar trebui sa fie totusi un amestec interesant de elemente, mai degraba decat sa urmareasca doar aceeasi poveste.

Potrivit paginii Steam a jocului, totul se desfasoara in incercarea de a „pregati scorul final”: The Feast of the Lucky Few”. Un trailer de pe YouTube ofera o idee despre cum va arata.

Jucatorii vor putea sa exploreze orasul „neo-europenesc” din Abermore pentru a cunoaste unele dintre personajele excentrice care locuiesc acolo. Unele personaje ii pot ajuta si ele pe jucatori, fiecare echipaj dezordonat adunat ajutand la realizarea mai usoara a jafului final.

Conform RockPaperShotgun, jucatorii vor putea, de asemenea, sa „seduca aristocrati, sa formeze aliante, sa mestereasca noi echipamente si sa faca schimb de bunuri pentru o prada mai buna”. Din nou, nu se stie daca ceva se transfera intre run-uri sau nu.

Abermore urmeaza sa fie lansat pe PC pe 29 martie, asa ca mai este inca destul timp pentru a afla mai multe despre el. Pana in prezent, utilizarea timpului pare a fi unul dintre cele mai intrigante elemente despre care speram ca vom afla mai multe in curand.

in alta ordine de idei, poveste de succes MMORPG de neuitat, Arca pierduta, va avea in curand „o regiune de servere complet noua in Europa”. Acest lucru se datoreaza cererii incredibil de mari pentru acest joc la lansare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *