Abermore este un RPG stealth despre planificarea jafului perfect

Abermore este un RPG stealth despre planificarea jafului perfect

Ai la dispozitie 18 zile pentru a pune totul cap la cap

Four Circle Interactive, echipa din spatele 10 Second Ninja, tocmai si-a anuntat urmatorul proiect. Abermore este un stealth RPG cu multe rasturnari de situatie, rasturnari de situatie si provocari si, de asemenea, este chiar dupa colt.

Amplasat intr-o lume in care tehnologia viitorului se amesteca cu cladirile si moda din epoca edwardiana, orasul Abermore va fi terenul de joaca pentru multe escapade stealth. Jucatorii preiau rolul „Omului fara streang”, un erou popular care planuieste un jaf indraznet.

De-a lungul a 18 zile, puteti planifica noi jafuri, fiecare cu propriile povesti si potential. Fie ca obtineti noi prada pe care sa o vindeti pentru resurse, fie ca va faceti noi prieteni pentru scorul final, totul duce la Fest of the Lucky Few.

Daca esti prins, nu numai ca va intra in vigoare un blocaj, dar garzile de robo-calareti vor incepe sa-l vaneze pe hot. Din fericire, exista cateva puteri magice in joc, care par sa ajute sa le ofere jucatorilor un avantaj, sau cel putin sa evite detectarea.

Inspiratia din jocuri precum Thief pare destul de clara, iar noi am fost putin flamanzi pentru unele dintre acestea. Configuratia bazata pe alergare pare si ea destul de intriganta. Four Circle spune ca „fiecare campanie” va fi unica, pe masura ce noi povesti si oportunitati apar pentru fiecare incercare de a obtine marele premiu.

Din fericire, se pare ca exista, de asemenea, unele prostii pe care le-as spera si eu. Da, hotii ar trebui sa se furiseze si sa joace in siguranta. Dar de ce sa nu loveasca si un paznic in cap cu o farfurie, doar ca sa-l scoata de pe un traseu de patrulare? Comicul fizic este si el important.

Nu vom astepta prea mult timp pentru a vedea ce ne asteapta pentru Abermore. Acest stealth RPG se va lansa pe 29 martie 2022 pentru PC prin intermediul Steam.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *