A Quiet Place Partea a 3-a anuntata de Paramount

A Quiet Place Partea a 3-a anuntata de Paramount

Paramount, fosta Viacom CBS, ne-a lovit astazi cu un potop de vesti. Printre aceste stiri se numara A Quiet Place Part III, a treia parte din franciza revolutionara a lui John Krasinski, care a fost lansata pentru prima data in 2018.

Studioul a confirmat, de asemenea, ca spinoff-ul deocamdata fara titlu, condus de Michael Sarnoski, regizorul din spatele filmului de cult Pig din 2021, cu Nicolas Cage, este inca asteptat sa ajunga in 2023.

in ceea ce priveste A Quiet Place Part III, va mai trece ceva timp pana cand vom primi un sinopsis oficial al proiectului. Cu toate acestea, pare sigur sa presupunem ca supravietuitorii umani de pe Pamant se indreapta spre un razboi total cu creaturile dupa incheierea filmului A Quiet Place Part II.

A Quiet Place Part III este creditat in prezent scenaristilor Scott Beck si Jeff Nichols, John Krasinski primind in continuare creditul de creator. La momentul acestui anunt, nu este clar cine va regiza Partea a III-a pentru Paramount. Cu toate acestea, avand in vedere ca Krasinski a regizat celelalte doua parti, pare probabil ca el va fi cel care va incheia trilogia.

Avand in vedere ca A Quiet Place Part II a reusit sa incaseze 297 de milioane de dolari la inceputul pandemiei (fata de uriasele 340,9 milioane de dolari ale primului episod), este relativ sigur sa presupunem ca Paramount va lansa Partea a III-a doar in cinematografe. Dar, avand in vedere natura imprevizibila a lansarilor din ultimii doi ani, este inca o presupunere a oricui. Indiferent de unde si cum, A Quiet Place Part III va ajunge pe ecrane candva in 2025.

Pentru a citi mai multe despre marea zi de noutati de la Paramount, cititi South Park si Beavis and Butt-head se muta exclusiv la Paramount+ (dar nu pana in 2025), seria Knuckles Spin-Off anuntata cu Idris Elba in rolul principal si aflati despre noul film Star Trek cu distributia lui J.J. Abrams in lucru.

Amelia Emberwing este editor de streaming la IGN.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *