A juca Elden Ring in co-op este mult mai usor decat am crezut

A juca Elden Ring in co-op este mult mai usor decat am crezut

FromSoftware a facut ca jocul Elden Ring in co-op sa fie mult mai usor decat in jocurile sale anterioare – si mai usor decat a lasat sa para testul de retea anterior.

Elden Ring are un sistem in linii mari asemanator cu Dark Souls, Demon’s Souls si Bloodborne, in sensul ca trebuie sa folosesti mai intai un obiect consumabil pentru a-ti deschide lumea si a permite aliatilor din co-op sa te viziteze. Cu toate acestea, mai degraba decat sa ceara un element semi-rar pe care trebuie sa rascoliti lumea, Elden Ring foloseste un element care poate fi fabricat din materiale incredibil de comune.

Acest obiect – numit Furlcalling Finger Remedy – este realizat folosind doua flori Erdleaf, o planta care creste, cel putin in zona de deschidere a jocului, peste tot. Acest lucru inseamna ca in primele cateva ore de Elden Ring poti crea foarte multe Remedii si astfel poti convoca frecvent jucatori aliati cu usurinta.

Ca intotdeauna, oferirea de ajutor este mai usoara decat solicitarea acestuia; pur si simplu creati un semn de invocare folosind degetul infofolit al lui Tarnished, reutilizabil la infinit. Cei care folosesc Remedii cu Degetul Furlcalling pot vedea apoi aceste semne si te pot invoca in lumea lor.

in Dark Souls, Demon’s Souls si Bloodborne, trebuie sa folosesti un obiect (Humanity/Ember, Stone of Ephemeral Eyes si, respectiv, Madman’s Knowledge) pentru a permite personajului tau sa invoce aliati cooperanti. Moartea te opreste sa faci acest lucru si, astfel, in cazul unor sefi deosebit de dificili, poti arde cu usurinta mai multe dintre aceste obiecte in timp ce incerci din nou si din nou sa obtii victoria. in timp ce Elden Ring foloseste cam acelasi sistem, facand ca Furlcalling Finger Remedies sa fie atat de usor de obtinut, schimba in mod notabil modul in care jucatorii pot aborda co-op-ul.

in jocurile Souls si Bloodborne, aceste obiecte sunt cel mai bine pastrate in asteptarea luptelor cu sefii, deoarece acestea sunt momentele in care iti vei dori o alta sabie langa tine. Dar, fiind vorba pur si simplu de a lovi doua flori comune in Elden Ring, pana la patru persoane ar putea explora in mod fericit doar lumea din The Lands Between, jucatorul gazda nefiind prea suparat ca foloseste resurse pentru a face acest lucru posibil. si este o lume perfect potrivita pentru aventura cooperativa; este mult mai mare decat orice alt joc FromSoftware, astfel incat este valoros sa calatoriti si sa descoperiti lucruri noi impreuna.

Mai mult, Elden Ring va permite sa invocati aliati NPC fara a folosi un Remediu. Pur si simplu gasiti semnul lor de invocare auriu (de obicei, chiar in afara intalnirilor cu sefii) pentru a-i aduce alaturi de voi.

Elden Ring nu este un joc cooperativ in sensul traditional al cuvantului, dar aceasta mica schimbare fata de abordarea obisnuita a FromSoftware inseamna ca este mai usor ca niciodata sa il joci ca joc cooperativ. Acest lucru va fi, fara indoiala, un lucru fantastic pentru cei mai putin experimentati cu jocurile de tip Souls; abilitatea de a chema prietenii si de a juca impreuna face ca lumea sa fie mai putin descurajanta si poate putin mai usor de parcurs.

Pentru mai multe informatii despre Elden Ring, consultati recenzia noastra de 10/10, precum si timpii de deblocare a jocului si promisiunea FromSoft ca sefii optionali dificili vor fi ascunsi in lume. Acestea suna ca un lucru perfect pentru a incerca co-op. Ghidul nostru despre Elden Ring este deja in curs de realizare, dar va creste odata cu lansarea jocului, ajutandu-va sa traversati The Lands Between.

Matt Purslow este redactor de stiri si divertisment la IGN in Marea Britanie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *