A fost lansata actualizarea 1.2.0 pentru Pokemon Brilliant Diamond si Shining Pearl

A fost lansata actualizarea 1.2.0 pentru Pokemon Brilliant Diamond si Shining Pearl

Nintendo si The Pokemon Company au lansat Pokemon Brilliant Diamond si Shining Pearl Update 1.2.0 pentru Nintendo Switch.

Noul patch este cea de-a cincea actualizare pentru popularul remake de la lansarea sa la sfarsitul anului trecut si include mai multe remedieri, pe langa noile caracteristici.

Nintendo Switch se afla la jumatatea ciclului sau de viata si inca mai poate creste, spune Furukawa

Functiile Union Room au fost extinse in aceasta actualizare, numarul maxim de jucatori care pot fi jucati fiind marit la un total de opt. in plus, aceasta noua actualizare adauga in joc functii suplimentare de lupta Colosseum. Patch-ul contine, de asemenea, unele modificari la comertul cu Pokemon si la Batalii. Mai jos veti gasi notele oficiale de lansare pentru aceasta actualizare.

Note de lansare ale actualizarii 1.2.0 pentru Pokemon Brilliant Diamond si Pokemon Shining Pearl

Ver. 1.2.0 (lansata la 21 februarie 2022)

Functiile de la Union Room au fost extinse.

  • Numarul maxim de jucatori cu care puteti juca prin comunicare locala sau prin internet in Union Rooms a fost marit la opt. De asemenea, selectand Felicitari sau Decoratiuni de capsula, va puteti arata unul altuia Cartile de antrenor sau Decoratiunile de capsula.

A fost adaugata o functie suplimentara de lupta Colosseum.

  • Intrati in Colosseum la etajul 2 al unui centru Pokemon pentru a va lupta cu alti jucatori folosind seturi de reguli personalizate.
  • in Colosseum, puteti seta reguli, cum ar fi numarul de Pokemon pe care sa ii trimiteti in lupta, precum si nivelurile lor, si puteti juca Batalii simple, Batalii duble sau Batalii multiple prin comunicare locala sau prin internet.

Schimburi si batalii Pokemon

  • Unii Pokemon obtinuti prin metode neintentionate sau modificari ilicite nu pot fi acum folositi in schimburile de legaturi sau in luptele de legaturi.

Au fost rezolvate unele probleme pentru un gameplay mai placut.

Ca intotdeauna, noua actualizare se va descarca automat daca aceasta functie a fost activata in setarile Switch si daca platforma este conectata la internet. De asemenea, actualizarea poate fi descarcata manual prin intermediul meniului de optiuni al jocului de pe ecranul principal al Switch-ului.

Pokemon Brilliant Diamond si Pokemon Shining Pearl sunt disponibile acum la nivel global. Nintendo a lansat remake-urile titlurilor DS din 2006 in luna noiembrie a anului trecut.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *