A fost lansat primul DLC gratuit din Dying Light 2 Authority Pack
|

A fost lansat primul DLC gratuit din Dying Light 2 Authority Pack

Primul DLC gratuit pentru Dying Light 2, Authority Pack, este acum disponibil pe toate platformele.

Pachetul este format din trei parti, jucatorii putand acum sa revendice prima parte prin intermediul magazinelor oficiale Xbox, PlayStation, Steam si Epic Games. Puteti vedea trailerul pentru Authority Pack mai jos.

Dying Light 2 este disponibil acum la nivel global pentru PC si console. Dupa diverse intarzieri, continuarea realizata de dezvoltatorul polonez Techland a fost lansata la inceputul acestei luni. Dupa cum s-a raportat saptamana trecuta, jocul a inregistrat vanzari mari la lansare, in special pe Steam.

Am analizat continuarea la lansare si am laudat gameplay-ul parkour, designul orasului, personajele si grafica.

„Trecand la gameplay, Dying Light 2 este in mare parte o evolutie a predecesorului sau. Lupta scoate in evidenta armele de distanta chiar mai mult decat in original, pana la punctul in care armele sunt (aproape) inexistente. in locul lor se afla o mare varietate de arme brutale improvizate din resturi post-apocaliptice si o capacitate mai mare de a inlantui atacurile cu ajutorul parkour-ului, ceea ce compenseaza oarecum lipsa optiunilor cu raza lunga de actiune. Este un sistem solid si sunt sigur ca streamerii vor reusi sa realizeze cateva secvente interesante, dar inamicii (atat cei umani, cat si cei zombi) sunt destul de prosti. Pentru a reusi in majoritatea luptelor, tot ce trebuie sa faci este sa te feresti, sa blochezi si sa lovesti inamicii cat mai des cu cea mai mare si mai urata arma pe care o ai.”

„Dying Light 2 Stay Human este un alt teren de joaca antrenant de parkour si de zombi-palmuire de la Techland, desi, uneori, cusaturile care tin totul laolalta sunt putin evidente. Avand in vedere defectiunile jocului, micile neplaceri de joc si povestea si lumea impartita in doua, rapoartele despre problemele din spatele scenei par prea plauzibile. Acestea fiind spuse, fundatia de aici este solida ca piatra, iar Techland a dovedit ca este un constructor capabil pe termen lung, asa ca sunt increzator ca brazii lui Dying Light 2 pot fi alimentati pana la o flacara completa in timp.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *