A fost dezvaluit trailerul teaser al Super Bowl-ului pentru Inelele Puterii

A fost dezvaluit trailerul teaser al Super Bowl-ului pentru Inelele Puterii

„Ce altceva mai este acolo?”, se intreaba un narator nevazut in timp ce The Lord of the Rings: The Rings of Power”, trailerul teaser, apare. Treaba unui trailer este sa determine spectatorii sa isi puna intrebarile potrivite, dar aceasta pare o intrebare deosebit de potrivita, avand in vedere cat de putin stim despre cea de-a doua era a Pamantului de Mijloc.

Vedeti trailerul de mai jos.

inaintea weekendului Super Bowl, Prime Video a inceput sa lase sa cada tot felul de informatii despre Inelele puterii. Am aflat numele personajelor – pe care, sa recunoastem, jumatate din internet le-a ghicit pana la momentul publicarii lor – mai multe imagini cu distributia si am vazut fotografii complete ale unor membri ai unei ciudate comunitati care se va forma pe masura ce Pamantul de Mijloc va trece de la o perioada de pace la ceea ce va deveni un razboi fara sfarsit pentru tot restul vietii multor creaturi. si nu uitati, mai sunt inca multe de facut in ceea ce priveste dezvaluirile. stim putine lucruri despre cea de-a doua epoca (pentru ca Tolkien a scris putin despre ea), iar serialul prezinta o distributie principala uriasa de 22 de persoane care va acoperi mai multe povesti de-a lungul saga Stapanul Inelelor de Putere.

Spotul rapid de 60 de secunde din Big Game Spot prezinta o serie de locatii si ne ofera mai multe detalii despre ceea ce vor fi momente emblematice din serial, cum ar fi corpul lui Mairon – Ainur care va deveni Sauron – cuprins de flacari (cel putin presupunem ca acela este tipul care se relaxeaza in foc) si ascensiunea lui Galadriel. Dar chestiile captivante, bazate pe personaje, vor veni mai tarziu. Acest teaser pare sa aiba un alt scop. Povestirea este intotdeauna un joc de a arata, nu de a spune. Poti auzi la nesfarsit ca vei fi dus inapoi in Pamantul de Mijloc, dar aceasta uimire vine din spectacol.

si acesta este poate cel mai mare succes al acestui teaser trailer. Se simte ca in Stapanul inelelor. in timp ce am aflat de The Lord of the Rings: The Rings of Power trailer cu mult inainte de Super Bowl, nu aveam de unde sa stim ca va fi capabil sa ne transporte inapoi la o poveste cu care multi dintre noi am crescut. S-au intors padurile intinse, palatele marete ale Elfilor si pesterile si cavernele marete ale Piticilor. La fel ca trilogia Stapanul Inelelor de dinaintea ei, se pare ca Rings of Power ar putea reusi din nou sa echilibreze seninatatea si pericolele din Pamantul de Mijloc.

Teaserul sugereaza pericolul care ii asteapta pe viitor pe viitorii conducatori ai diferitelor lor tinuturi. Desi detaliile sunt inca destul de putine pentru viitoarea serie, stim ca aceasta ne va arata ascensiunea lui Sauron (in prezent Mairon) la putere, in timp ce un Pamantul de Mijloc neasteptat se afla intr-o perioada de pace.

The Lord of the Rings: The Rings of Power va avea premiera pe 2 septembrie, exclusiv pe Prime Video. „Shadow of the Past”, episodul pilot al serialului, va fi regizat de J.A. Bayona.

Daca abia asteptati sa vedeti tot ce se mai poate vedea din serial, urmariti videoclipul nostru din culise despre cum au realizat secventa de titlu a serialului The Rings of Power.

Amelia este editor de streaming aici la IGN. Ea este, de asemenea, un critic de film si televiziune care isi petrece prea mult timp
vorbind despre dinozauri, supereroi si horror popular. De obicei, o puteti gasi cu cainele ei, Rogers. Este posibil sa fie implicati cheeseburgeri.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *