A Curious Journey amesteca lucrurile cu noi cuvinte cheie

A Curious Journey amesteca lucrurile cu noi cuvinte cheie

Legends of Runeterra primeste o noua expansiune numita A Curious Journey, care aduce 48 de carti de colectie.

O calatorie curioasa o va urmari pe Ava, unde jucatorii vor experimenta incheierea calatoriei ei, si este disponibila astazi, 16 februarie, la ora 19:00 GMT. Expansiunea aduce 48 de carti noi, inclusiv patru noi campioni: Gnar, Yuumi, Galio si Udyr. si va aduce doua cuvinte cheie noi, Attach si Formidable.

„Unitatile cu Attach pot fi jucate pe tabla ca o unitate normala sau se pot Atasa la o unitate aliata, oferind acelei unitati statisticile si cuvintele cheie ale unitatii atasate, printre alte bonusuri in functie de carte”, se arata intr-un comunicat de presa despre noul expansion. „Folosirea atasarii conteaza ca si cum ai tinti o unitate aliata si declanseaza efecte precum Fated, oferind si mai multa putere!”

Formidable permite, de asemenea, unitatilor sa schimbe lucrurile in moduri unice. „Unitatile Formidable transforma volumul in muschi si lovesc folosind Sanatatea lor curenta in loc de Puterea lor. Deoarece se vor uza prin ciocnirea cu unitatile inamice, asigura-te ca pastrezi unitatile Formidable sanatoase pentru a profita la maximum de ele!”

Gnar este un campion unic, deoarece este primul campion din Legends of Runeterra care se poate transforma intre nivelul 1 si nivelul 1. Yuumi este si mai unic, deoarece il puteti juca ca o unitate normala sau il puteti atasa unei unitati aliate pentru a-i oferi statistici si abilitati bonus. Udyr „aduce spiritele salbatice ale Freljordului pentru a schimba pozitiile si pentru a le acorda lui si aliatilor sai imbunatatiri puternice”. Iar Galio le poate oferi aliatilor sanatate suplimentara si foloseste puternic noul cuvant cheie Formidable.

Exista, de asemenea, evenimentul Arcade Battle, care „aduce skin-uri Arcade & Battle Boss la Legends of Runeterra si vine cu un Event Pass cu un nou adaos PvE. Jucatorii care achizitioneaza Premium Event Pass si completeaza intregul pass se pot lupta cu o versiune AI super-putere a sefului final Veigar. Finalizarea luptei le va aduce jucatorilor skin-ul Final Boss Veigar in joc!”

De asemenea, puteti sa va planificati pachetul de joc din prima zi la Mobalytics inainte de lansare.

in alte stiri, Paramount a anuntat ca un al treilea film Sonic live action si o serie live action Knuckles sunt in curs de dezvoltare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *