7 lucruri pe care le-ati ratat in trailerul demo Yae Miko de la Genshin Impact

7 lucruri pe care le-ati ratat in trailerul demo Yae Miko de la Genshin Impact

HoYoverse tocmai a lansat reportofonul demo al personajului Yae Miko, intitulat „Yae Miko: Anecdote of a Divine Kitsune Guuji”, si baiete, economiile mele sunt secate.

Genshin Impact a promovat puternic sosirea lui Yae Miko, care va intra in joc miercuri, 16 februarie, cand bannerul ei va sosi in sfarsit impreuna cu patch-ul 2.5, iar IGN a acoperit cu fidelitate toate informatiile noi care vin de la HoYoverse, alias MiHoYo.

Puteti viziona Demo-ul personajului aici:

Bine, deci acum ca ati vazut-o, IGN India este aici pentru a sublinia unele detalii pe care poate le-ati ratat, pentru ca suntem cu ochi de vultur asa. Sunt multe de despachetat:

Yae Miko isi foloseste Gohei in timp ce ataca.

Yae poate fi vazuta folosindu-si Gohei, o bagheta de hartie care alunga spiritele rele si energiile negative, pentru a-si canaliza atacurile normale.

Comanda asupra spiritelor Kitsune

Yae poate fi vazuta, de asemenea, comandand Spiritele Kitsune atunci cand isi foloseste atacurile normale incarcate. Avand in vedere ca este de origine Kitsune, acestea ar putea fi spiritele stramosilor sau ale rudelor sale care ii vin in ajutor in lupta.

Yae il foloseste, de asemenea, pe Inagi Hotomi ca forta de munca gratuita.

Yae Miko este, de asemenea, redactor-sef al editurii Yae, iar videoclipul incepe cu Yae care se plange de lipsa de calitate a romanelor usoare si ii transmite idei fecioarei de altar Inagi Hotomi, care nu este angajata a editurii Yae. Interactiunea lor intareste si mai mult faptul ca Yae poate scapa cu munca neplatita/ stagiari in Inazuma. La urma urmei, cine o va refuza pe Guuji de la Marele Sanctuar Narukami?

Citeste si: „incearca sa te uiti in continuare: Fanii cu ochi de vultur il zaresc pe Deadpool in Dr. Strange in cel mai nou poster al Multiversului Nebuniei

Sakura sacra ca radacina a puterii

Cand Yae Miko isi arunca Ult/Elemental Burst, o Kitsune masiva poate fi vazuta direct in spatele ei inainte de a se transforma intr-o lovitura masiva de fulger. Acest lucru seamana in mod straniu cu Sakura Sacra care se afla in varful Marelui Sanctuar Narukami din Inazuma. Yae ar putea de fapt sa isi invoce puterea de la Sanctuar, iar Ult-ul ei ar putea fi un atac direct de la Sakura Sacra.

Simbolismul celor trei Yae Mikos

Atunci cand isi lanseaza abilitatea Elemental Skill, pot fi vazute trei Yae Mikos. Exista o multime de speculatii cu privire la ceea ce ar putea reprezenta acest lucru: este doar pentru a insemna ca abilitatea ei elementala are 3 sarcini? Ar putea reprezenta cele trei kitsune cele mai notabile din traditia Inazuman: Hakushin, Kitsune Saiguu si Yae Miko insasi? Ar putea reflecta proverbul japonez conform caruia fiecare individ are trei fete pe care le arata lumii? Sau ideea ca Yae are trei titluri majore care i-au fost conferite: Guuji al sanctuarului, redactor-sef si, oricare ar fi relatia ei cu Shuumatsuban?

Cozile lui Yae

Cozile lui Yae pot fi vazute in timpul Ult/Elemental Burst. Conform folclorului japonez, Kitsune castiga o coada la fiecare 100 de ani aproximativ. Cel mai probabil, Yae castiga o coada la fiecare 100 de ani, iar cozile ei arata varsta ei, asa ca putem presupune ca varsta ei este de aproximativ 500 de ani.

Prezenta celor cinci vulpi

Acest lucru se leaga de afirmatia anterioara cu privire la cozile ei, imaginea ulterioara a celor 5 vulpi care stau in jurul lui Yae Miko in Demo ar putea clarifica varsta ei si, eventual, ar putea fi doar o referire la natura ei vicleana si la stramosii Kitsune.

Iata tot ceea ce am putut descompune din demo-ul personajului, acum tot ce putem face este sa asteptam ca noua actualizare v2.5 sa fie disponibila pentru a ne putea rupe in misiunile de poveste.

Citeste si: „Ati vazut ce se intampla in acest moment? Dezvoltatorul Genshin Impact Mihoyo se rebranduieste ca HoYoverse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *