3DS eShop si Wii U eShop se vor inchide in 2023 - Destructoid

3DS eShop si Wii U eShop se vor inchide in 2023 – Destructoid

Vreau sa te ridici chiar acum si sa te duci la fereastra, sa o deschizi, sa scoti capul afara si sa strigi „Sunt furios ca naiba si nu mai suport asta!”.

Inevitabilul s-a intamplat. Aseara tarziu, Nintendo a anuntat ca, incepand cu luna martie 2023, nu va mai permite efectuarea de achizitii pe Nintendo 3DS eShop si Nintendo Wii U eShop. De asemenea, va taia accesul la continutul gratuit descarcabil, inclusiv la demo-urile de jocuri si titlurile gratuite, si nu va mai permite oamenilor sa faca achizitii in anumite programe, cum ar fi Wii Sports Club, Banca Pokemon, si StreetPass Mii Plaza.

Ca si in cazul in care Nintendo a inchis canalul Wii Shop si a spus adio jocurilor WiiWare, oricine a cumparat un joc din eShop pe oricare dintre dispozitive va putea sa il descarce si dupa martie 2023. Nintendo spune ca aceasta posibilitate va continua in „viitorul apropiat” si ca posesorii de Wii U si 3DS vor putea in continuare sa primeasca orice actualizari de software care au fost lansate si sa isi joace jocurile online.

inainte de data limita din martie 2023, Nintendo va elimina posibilitatea ca jucatorii sa adauge fonduri in contul lor eShop folosind un Wii U sau 3DS. incepand cu 23 mai 2022, nu veti mai putea folosi carduri de credit pentru a adauga fonduri pe aceste dispozitive, iar la 29 august 2022, Nintendo nu va va mai permite sa adaugati fonduri folosind un card Nintendo eShop pe acest hardware. Daca ati conectat portofelul Nintendo Network ID pe care il utilizati cu Nintendo Switch la Wii U si/sau 3DS, veti putea in continuare sa folositi fondurile din acel portofel pe oricare dintre dispozitive. Cu toate acestea, dupa luna martie 2023, fondurile respective vor putea fi utilizate doar pe Nintendo Switch. Jucatorii vor putea, de asemenea, sa rascumpere orice coduri de descarcare pana la termenul limita din martie 2023.

Da, si magazinul tematic

Evident, asta e nasol. in ciuda faptului ca Nintendo a spus ca „face parte din ciclul de viata natural pentru orice linie de produse”, ai spera ca poate am putea dezvolta o modalitate de a nu pierde accesul la atat de multe piese de software grozave. stiu ca o multime de oameni se vor plange ca nu am primit un port pe Switch al lui Xenoblade Chronicles X inca, dar aceasta este inca o posibilitate, avand in vedere cat de mult mai populara este aceasta serie acum decat a fost pe Wii sau Wii U. Nu poti spune acelasi lucru despre ceva precum Aventuri spatiale la preturi accesibile sau Dillon’s Rolling Western sau Sakura Samurai sau cele Denpa Men jocuri pe care mi-am spus ca le voi cumpara, dar nu am mai apucat sa o fac.

Cred ca ar trebui sa ma consider norocos ca inca mai am un Wii U functional si un New Nintendo 2DS, astfel incat sa pot face un bilant real al tuturor jocurilor grozave pe care le pot juca doar pe aceste dispozitive. stiu ca multe dintre cele mai bune jocuri din eShop-ul Wii U lansate de terti au devenit multiplatforma in anii care au trecut de la lansarea lor initiala, dar nu pot spune acelasi lucru despre unele dintre cele mai bune exclusivitati din eShop-ul 3DS.

Daca iubiti oricare dintre aceste dispozitive si jocurile disponibile pe ele, nu taceti in legatura cu acest lucru. Faceti-va auzita vocea, dar nu intr-un mod toxic, vizand persoane individuale. Nu sunt atat de sigur ca Nintendo poate fi influentata la fel de usor cum a fost Sony anul trecut, dar, hei, nu vom sti niciodata daca stam cu mainile in san si lasam sa se intample. Iar daca aveti nevoie sa va reamintiti cat de mult v-ati bucurat de oricare dintre aceste console, Nintendo a creat site-ul My Nintendo 3DS & Wii U Memories pentru a va reaminti cat de mult timp ati petrecut cu ele.

CJ Andriessen

Exact ceea ce are nevoie internetul: inca un tip alb care scrie despre jocuri video.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *