20 de moduri de a obtine cele mai bune rezultate din telefon

20 de moduri de a obtine cele mai bune rezultate din telefon

Samsung a lansat cea mai recenta gama de smartphone-uri de varf premium in cadrul gamei S22. Alaturi de, S22 si S22+, S22 Ultra a cunoscut o reimprospatare majora prin adaugarea unui S Pen.

Alaturi de noile caracteristici care vin cu noul S Pen, S22 Ultra are o multitudine de lucruri ascunse pe care s-ar putea sa doriti sa le incercati.

Iata cateva dintre cele mai bune sfaturi si trucuri pentru a va face Samsung Galaxy S22 Ultra si mai bun.

Schimbarea rezolutiei la QHD+

S22 Ultra are unul dintre cele mai bune ecrane AMOLED disponibile pe orice smartphone in acest moment. Cu toate acestea, telefonul este livrat cu FHD+, care are o rezolutie de 2316 x 1080.

Utilizatorii pot modifica aceasta setare pentru a beneficia de optiunea WQHD+, care mareste rezolutia la 3088 x 1440, accesand sectiunea de afisare din setarile telefonului.

Obtinerea unor culori precise prin schimbarea modului ecranului

Pentru editorii foto si video care prefera un aspect cat mai precis, S22 are un mod de ecran Natural, iar utilizatorii ar putea dori sa treaca la acesta din Vivid in setarile telefonului daca nu le place aspectul de contrast ridicat pe care il ofera optiunea Vivid.

Activarea afisajului adaptiv

Telefonul are, de asemenea, doua moduri de rata de reimprospatare in Standard si Adaptive. Cu modul Standard, afisajul ramane blocat la 60 Hz. Cu toate acestea, cu modul Adaptive, utilizatorii au parte de cel mai rapid afisaj posibil, deoarece acesta va comuta intre 1 Hz si 120 Hz, in functie de cazul de utilizare.

Redare HDR mai luminoasa

Afisajul lui S22 Ultra suporta, de asemenea, redarea HDR, iar utilizatorii ar putea dori sa profite de aceasta functie pentru a viziona videoclipuri cu o luminozitate mai mare si pot face acest lucru prin schimbarea optiunii de luminozitate video la Bright in sectiunea Advanced Features din setarile telefonului.

Acces la Samsung Pay

Cu suport NFC, Samsung Pay este in continuare una dintre cele mai bune optiuni pentru tranzactiile zilnice, iar cu programul sau de recompense, utilizatorii ar trebui cu siguranta sa arunce o privire la acesta.

Citeste si: Samsung Pay Samsung: seful Marvel, Kevin Feige, confirma Avengers: Endgame a fost ultima data cand i-am vazut pe cei 6 mari impreuna
invatati sa folositi S Pen

in Air Command, S22 Ultra prezinta cateva dintre functiile de baza pe care utilizatorii le pot avea cu S Pen. Printre acestea se numara scrierea de notite, mazgalirea si chiar si semnarea documentelor PDF, de asemenea.

Comenzi rapide cu S Pen

in afara de Air Commands, utilizatorii S22 Ultra pot crea, de asemenea, comenzi rapide pentru a deschide anumite aplicatii. in plus, acestia pot chiar sa seteze anumite caracteristici, daca tind sa il foloseasca tot timpul.

S Pen si incadrare automata cu aplicatia Aparat foto

Cu optiunea Auto Framing din aplicatia camerei telefonului, utilizatorii pot seta un videoclip sa se incadreze singur prin focalizarea pe fata subiectului. Mai mult, cu ajutorul S Pen, acestia pot porni o inregistrare video si, in plus, utilizatorii pot folosi chiar si gesturi pentru a controla aplicatia camerei.

Samsung Galaxy S22 Ultra: impresii practice
Utilizarea Expert Raw pentru o fotografie de ultima generatie

Samsung S22 Ultra are una dintre cele mai bune camere foto hardware disponibile in acest moment, iar utilizatorii pot face multe cu ajutorul modului Pro din aplicatia camerei.

Cu toate acestea, cu ajutorul aplicatiei Expert Raw, disponibila in Play Store, utilizatorii pot exporta fotografiile realizate pe telefon in format RAW pe 16 biti pentru un control suprem al editarii.

Fotografii cu functia Detail Enhancer activata

S22 Ultra profita, de asemenea, de senzorul sau masiv de 108 megapixeli cu ajutorul modului Detail Enhancer, care permite utilizatorilor sa faca fotografii cu avantajul suplimentar de a obtine mai multe detalii in imagini atunci cand maresc imaginea.

Mod noapte cu senzor de 108 megapixeli

Pe langa aceasta, modul de noapte al Samsung, care se numeste Nightography, a primit si el un impuls serios si, impreuna cu numeroasele modificari software, S22 Ultra poate face fotografii chiar si pe timp de noapte cu ajutorul senzorului de 108 megapixeli, astfel incat sa nu pierdeti niciun detaliu.

stergerea umbrelor si reflexiilor din fotografii cu ajutorul S Pen

S22 Ultra are, de asemenea, cateva artificii software cu functii precum stergerea umbrelor si reflexiilor, care este disponibila in timpul editarii in galeria telefonului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *